Avtryck

Nyss hemkommen från Öppna förskolan samt fika på stan. Skandal för de har dragit in fikat på ÖF, det säljs numera endast frukt och kaffe/te. Detta blev vi ju inte mätta på så efter lekstund och pyssel gick vi till ett fik på stan och åt istället. Mycket trevligt det också.

Vi gjorde handavtryck på ÖF idag, fick göra om några gånger då Ell betedde sig som att hon skulle ta spruta eller något när förskolläraren lånade hennes hand för att trycka till ;) Men tillslut blev det ok.
Tänkte att hon nästa vecka kunde få måla den själv och sätta personlig prägel på den. Vi gjorde ju ett hand- och fotavtryck när hon var 3 månader som hänger på väggen i hennes rum och den är helt oslipad och obehandlad, vilket jag tycker är snyggt. Nu får Ell bestämma själv vad hon tycker är snyggt.



Första tavlan gjordes då Ell var 3 månader. Tycker den är så fin.

Här ser ni även färgen på väggen i Ells rum - serriöst rosa ;) Vi valde att måla istället för att tapetsera det rummet då jag var nojig över hur många gånger jag skulle ångra den rosa färgen. Ångrade den typ efter 2 dagar, men nu har vi inte tid att göra om och orkar inte sätta upp alla hyllor och tavlor på nytt så nu får det förbli rosa tills Ell vill bestämma själv. Det är ju det som är så bra med färg, går ju att ändra mycket smidigare än tapet...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0