SPA-kväll

Igår var en jätteskön dag! D var ledig så först var vi inne i stan och fixade massa ärenden. Bland annat en passepartout som var för liten för vårt bröllopskort. Jättesmidigt, gick till en ramspecialist som skar till den för 20 kr! Så nu har vi äntligen kunnat sätta upp vårt bröllopskort. Hittade ju den där underbara ramen "virserum" på IKEA men den hade fel mått för vår förstoring så då får man ta till andra knep :)

På kvällen överraskade D mig med en SPA-kväll här hemma. Han är ju utbildad massageterapeut vilket gör att han kan sånt där riktigt bra. Fotbad med massage, ansiktsmassage med peeling och lermask, ja massa härligt!
Underbart.

Nu har jag precis gjort en fruktsallads-paus i mitt städande och putsande inför kvällens middag. Den var behövlig, blir helt slut efter en kvart med den här stora magen jag bär på.
Bebisen har varit ganska lugn de senaste dagarna, inte sparkat alls lika mycket eller hårt. Hoppas att det är normalt. Har till och med kunnat sova i sängen de senaste 2 nätterna. Skönt i och för sig, men man kan ju inte rå för att man går omkring och oroar sig för minsta lilla avvikande beteende.

Nä, nu ska jag baka italiensk glasscheesecake till ikväll.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0